Monreal Yatak Odasi Takimi Bellona Mobilya

Monreal Yatak Odasi Takimi Bellona Mobilya. Lofty yatak odası takımı Bellonanın yenilikçi ve modern algısını tam olarak yansıtacak tasarımsal çizgilere sahiptir.. Lofty yatak odası takımı 5 kapılı 6 kapılı ve sürgülü gardırop olmak üzere üç farklı gardırop alternatifi ile koleksiyonumuza dahil edilmiş olup 5 ve 6 kapılı gardıroplarda dış çekmece sürgülü gardıropta iç çekmece uygulaması.. Pesaro Yatak Odası Takımı takımın genelinde yer alan klapa mantığında fitil uygulaması altın renkli dairesel kulplar doğal ahşap malzemeden üretilmiş zarif ve yerden yüksek ayaklar makyaj masası ve komodin üst tablasında kullanılan mermer efekt uygulamaları ile görsel açıdan zenginleştirilmiştir.. Bellona Çift Kişilik Yatak Odası Takımları tasarımı örneği çeşitleri Bellona Çift Kişilik Yatak Odası Takımları fotoğrafları resimleri Tweet Lütfen Görünüm Menülerden menü ayarlarınızı yapınız.. Bellona Çift Kişilik Nevresim Takımı Modelleri ile Siz de Evinizde Fark Yaratın.

Title: Monreal Yatak Odasi Takimi Bellona Mobilya
Type: jpg