Sanat Oval Hali Abiye 5828 Halistores Com

Sanat Oval Hali Abiye 5828 Halistores Com. Halının yatak altında kalma durumuna göre bir adet büyük halı ya da yatak yanına birkaç küçük halı şeklinde seçim yapmak mümkündür.. 80150 70130 cm ölçüleri ile yatağın iki kenarına birer halı ve ayak ucunda ise 80300 veya 80250 cm ölçülerinde ayak ucuna bir yolluk ile takım yapılabilir.. Yatak odası halı ölçüleri.. Bu alanlara uygun halı seçilirken ilk dikkat edilmesi gereken nokta seçilecek halının ebadıdırGenel kullanım yatağın 2 kenarına uygun ebatta iki adet yolluk ve yatağın ön kısmına daha küçük ebatlı bir yolluk kullanılmasıdırBu yolluklar için uygun ebatlar 80x200 80x300 ve 80x150 cm dirBu 3lü kullanıma yatak odası.. Yatak odalarında yaygın kullanılan halı ölçüleri aşağıdaki şemalarda gösterilmiştirÜlkemizde genellikle yatağın iki kenarına iki kısa halı 80x150 70x130 yatağın başucuna ise uzun bir yolluk80x300 80x250 konulurOdanın biçimine ve boşluklara göre bu üç parçadan sadece biri ya daikisi kullanılabilirÇok yaygın olmamakla birlikte diğer bir kullanım şekli büyük bir halının 160x230 yatağın.

Title: Sanat Oval Hali Abiye 5828 Halistores Com
Type: jpg