Bellona Yatak Odası Takımı Ve Fiyatları

Bellona Yatak Odası Takımı Ve Fiyatları. Mobilya da beyaz renk tercih edenler için ideal bir yatak odası takımı olan Perlino metal kulpları ve bu kulplarda ki püskül detaylarının yanında takımın genelinde yer alan trend hasır deri uygulaması eskitme altın renkli figür uygulamaları ile görsel zenginliği üst seviyelerde olan bir Bellona ürünü olarak ön plana çıkıyor. Bellona Yatak Odası Takımları ile Yatak odanız hayat bulacak.

Bellona Yatak Odası Takımı Ve Fiyatları. Bellona Yatak Odaları Modelleri ve Fiyatları ile 5 kapılı takımını 6745 liradan 6 kapılı takımını 7217 liradan ve sürgülü kapılı takımını ise 6833 liradan satışa çıkardı. Yatak odası takımı anlayışına yenilikçi bir konsept eklemeyi başaran Bellona her sene olduğu gibi 2021 yılında da yatak odası takımları için bu tarzını devam ettirdi.

Bellona Yatak Fiyatları fiyatları ve özelliklerini karşılaştır kategori marka ayrıştırması ile en uygun. Bellonanın şık oturma odası takımlarından biri. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Beko ve Bellona Yetkili Satıcıs.

0262 644 21 44. Beko ve Bellona Yetkili Satıcıs. Bellona Yatak Fiyatları fiyat avantajını yakala. Bellona Vienza Yatak Odası Takımı 919048 TL dan Başlayan Fiyatlarla Yatak Odaları Kategorimizde Sizleri Bekliyor. Bellona Koltuk Modelleri ve Özellikleri. Sitede yer alan görseller ve yazılı içerikler Bellonaya aittir. Peşin fiyatları dışında aynı zamanda 18 kdv oranında indirimli fiyatları ile birlikte 12 taksit imkanı da sunan firma her bütçenin satın alabilmesine imkan veriyor. 0262 644 21 44. Karşılaştır Ürün Listeme Ekle Pesaro Yatak Odası Takımı. Beko ve Bellona Yetkili Satıcıs. Yatak odası takımı anlayışına yenilikçi bir konsept eklemeyi başaran Bellona her sene olduğu gibi 2021 yılında da yatak odası takımları için bu tarzını devam ettirdi.